lördag & fredag

Shenare

asså ja e så jävla trött på att jag hela tiden vaknar tidit :S att jag inte kan sova till iaf 11 elr nått.
Aja, nu äre lördag "morgon" och idag ska ja först på Eriksdals skolans öppet hus o träffa folk o sen ska vi dra till Klara södra o kolla in de gymnasiet. Sen ska ja hem o på kvällen blir de ju bio för hela slanten o där kanske jag oxå träffar Emiplottan, nicole o louise :P.
 
Igår var de fredag o då först på morgonen så gjorde vi på HK:n semlor o sen tog jag hem för att göra klart min väska på slöjden, vi får se om den blir bra. på kvällen va ja me frida o vi hade de fett nice, vi snackade o åt sockervadd så att man blev alldeless blå i hela munnen hehe.
Jag gick oxå ner till centrumet igår för att btya mina skor som ja köpte i torsdags så ja hittade 100 spänn billigare skor och de är oxå gjort av skin så de e ju bättre kvalitet än de förra som var typ plast :D men nu måste jag hinna duscha,sminka mej o gå ber till centrum.

Pics:

     

Ciao // P

Helg

Idag är det super fredag ! haha nej men det är jätte skönt med helg. I morn ska jag hem till syrran och fira hennes födelsedag. På söndag har jag inget planerat. Kom nyss hem ifrån shopping på Ica maxi med mammma. Och ska ha en mys kväll framför tv.
jag, mamma och petra ska under sportlovet kanske dra på kryssning. Jag har aldrig varit på det (hehe) så det ska bli kul, Jag vill absolut åka Birka Paradise och hare skönt :) hoppas allt går som planerat !

trevlig helg


Feet First

 

Idag var jag och petra på stan och kolla på skor och köpte piercing. Jag hitta ett par snygga stövlar i skinn på skopunkten för bara 399:- Och petra ett par på dinsko samma pris :) Har haft matte prov idag men det gick säkert bra sen har jag varit sjuk både tis & ons. Har varit utsliten, trött, och ont i magen :( jaja now Im back on track

Ciao / L

Stan...

Heej !!!

Nu sitter jag och lyssnar på lite musik, den här veckan har varit rätt nice :P

i onsdags så dansade jag efter skolan och sen så gick ja hem o bakade en liten sockert kaka, kännde verkligen för de.
Och sen idag så var det skola o de känndes verkligen som freda ida men det var ju bara torsda, ja hade matte prov ida o de gick bra tror ja (hoppas iaf), osså har ja tränings verk i armarna för vi gjorde typ karate på jumpan idag, jobbit o tråkit. Efter skolan så åkte jag och Linn Pinn till ringen först och så köpte jag en ny piercing, brun guldaktig.
Jag köpte oxå skor men ja ska läämna tbx de i morrn för ja tyckte nog inte riktigt att de var värda priset de va ju liksom inte äns äkta skin. Men i morrn så är det fredag på riktigt och då ska jag vara me frida på kvällen/eftermiddan.

här kommer bilder från ons o ida.
 
 från geek till skönhet... till uppäten

Ciao // P

Måndag

Hellu

Nu e de nog dags att göra sej i ordning, de har ju varit skola ida som vanligt och de va helt okej bara lite segt.
När jag kom hem så va ja jätte slö så ja har typ bara chillat men nu har ja bestämmt grejer ja ska göra i veckan.

Onsdag: efter skolan så börjar dansen (den e efterlängtad) de e aerobic.

Torsdag: ska ja o linn kanske åka till stan o ja ska köpa piercing o skor (om ja hittar några).

Fredag: ska jag, johanna, carro o emma åka till heron o kolla på biopremiären av I taket lyser stjärnorna och jag har självklart läst boken hehe. Jag tror att den kommer att vara jätte bra, o sen ska vi åka hem till johanna o sova dära så de blir ju nära till ej sen (bara 5 våningar upp).
men nu så måste ja krypa ner i sängen o försöka sova :D.

  
Längtar verkligen till sommaren o brunheten.

Ciao // P


Tired


Gud va jag har känt mig stressad och inte bra i helgen. Jag har varit trött och seg. Har inte varit ute mycket och just nu är trött på allt och alla ! Håller på att skriva låten till musiken och dricker fanta. Har lust att va hemma imorn men ja kan inte. Vissa dagar är bara skit, de här har varit det !

i will keep in touch / "L"

helgen

Hej

Nu har snart hela helgen gått och den här helgen har varit så slapp den kan bli, ja har mest varit me Melinis, käkat godis, spelat the sims, varit i centrum, ätit på Kina hörnet, läst bok (nu har ja blivit en j*vla bokmal), chillat

I går så köpte jag ett armand och ett par örhängen från Six

   

Jag får se om ja träffar Johanna omett tag kanske :D

Ciao // P

Lördags morgon

hello dära

Jag har inte hört av mej på länge o de e bara för mitt internet har fuckat sej :S
men nu tror ja att de funkar som vanligt, idag så ska ja o syrran gå ner till centrum får att jag ska köpa skor och smycken för jag hart kvar presentkort på affären Six men ja får se om ja hittar nått.

Igår var det bara en slapp fredag, de va nice ja började locka håret men sen efter halva håret så orkade jag typ inte så jag gjorde lite slarvit så de blev bra på ena sidan men lite mindre finare på andra sidan hehe.



Hörs senare // P

New Phone

- min nya mobil, fast min är hel svart
Hej :)
Idag är en super dag. Jag fick nämligen en ny mobil, tillslut ! Jag har funderat och velat och hållt på men nu har jag besämt mig. Jag älskar sony ericssons cypershot mobiler, me bra kamera. Jag har även lagt undan ett par snygga nike snekers skor som ska köpas. Annars så är allt rätt lungt. Har matte prov nästa vecka men de är ok.

Imorn ska jag shoppa någon present till min syrra som fyller år snart. Och köpa skorna.

Hoppas folk gillar våran blogg :)

kramar / L

Dance today

Aloha

Idag va det en lung skol dag med håltimmar. Efter de drog jag till mormor och åt lite. Sen träffa pappa på stan handla ett par sov byxor och käka på taco bar. Mums !

Idag började oxå min dans igen :) jätte kul asså!  så hade en tjej som jag tävlingsdansa med börjat där oxå. Allt va super kul och jag kände att de va ett tag sen man rörde på sig !

Måste gå på lite öppet hus snart :S aja jag får leva i nuet istället

// L

ledighet

nu är det måndag "morron" o iga ska ja o linn gå o bada o simma lite i farsta badet eftersom vi har studiedag idag :D.
När ja vakna för en stund sen så blev ja fett sugen på att baka men när ja kollade i skafferiet så hade jag intenågra ingredienser typ så de blir ju inget me de. aja nu ska ja göra iordning mej o packa ner grejer i väskan.

 en bild från stranden i sommras

Ciao // P

Pictures

Hello

Nu sitter jag vid datan och hitta nyss en massa gammla bilder på mig och vänner. Jätte kul :)

I morn ska jag o petra på öppet hus på samgymnasiet i jakobsberg. Hoppas den e bra !

här  e lite bilder från förr: 

                   -  Petra & Jag i mitt gammla hus (old time)                                     
                          - Blåa ögon,   Har inte det nu typ

johanna

hejsan!
nu sityter jag hemma hos johanna och vi har nyss sjungit singstar och nui så äter johanna mat. nu har jag läst ut boken, ljudet av ditt hjärta och jag bara längtar till nr 4 kommer ut på svenska men ja måste vänta...
 ja o johanna tog lite bilder oxå.
 Ciao // P

hemma

hai
nu sitter jag framför datorn med fridis och vi har gjort lite tester och jag gjorde superhjälte testet.
Robin
61%
Kattkvinnan
57%
Stålmannen
53%
Spindelmannen
42%
Fantomen
34%
Hulken
33%
Batman
31%
Wolverine
31%
Hellboy
25%
Du är ung och akrobatisk
och tycker om att stå i rampljuset
men kan även ge ära åt andra.


iaf, idag har jag slappat och läst bok och sen kom frida hem till mej och snart så ska vi kolla på lite filmer,
What happens i vegas... och brudens bäste man bara bra grejer.
 Ciao // P

Snart helg

Nu sitter jag vid datan med en varmchoklad. Idag va en seg torsdag. Vi spelade faktiskt kort ida på rasten, de va fett kul !
aja sen kom jag hem mamma hämta mig vid centrum så åkte vi och storhandla. Det va en skit snygg kille där vi gick typ runt bakom alla hyllor och spionera på varann, hahah ! i helgen kommer min hund hem till mig, jätte glad. Ska även stor shoppa denna lång helg. Ojojoj ja har värsta listan på allt, ska bli superkul.
  En snygg street t-shirt ifrån Skank ( står på listan)


Trött

Hello, asså nu läser jag min bok, Ljudet av ditt hjärta men när jag egentligen behöver plugga no :(
Men jag suger verkligen på att ta ansvar med att plugga. aja idag har ja iaf varit i skolan o på rasten satt jag, linn och Michaela i ett grupprum och spelade lite kort det var mysit, sen så åkte jag hem och när jag kom hem så var det första jag gjorde var att hitta nått att äta för jag hade inte ätit nån j*vla mat i skolan för att maten dära är verkligen skit äcklig.
men sen fastnade jag vid min bok så nu ska jag kolla lite på no:n. Imorgon ska jag och syrran vara "barnvakt" åt anton så det blir god mat och sen blir det my me dipp framför en bra film så det ska bli mysigt :)

Ciao // P


plugg...

hejsan, nu har jag tagit lite paus i pluggandet, det är så jävla mycket man ska ha med på no:n och jag har verkligen inte kommit långt :S
aja, men ja längtar verkligen till klockan blir 9 för då är det säsångs start på andra avenyn som jag följer så flitigt. men jag ska nog börja läsa på min bok, ljudet av ditt hjärta men sen efter andra avenyn så måste ja fortsätta plugga. idag var jag på kulturamas gymnasium och kollade på de som hade musik och dans. och jag måste bara säga att musikerna var bra men INTE dansarna de var till och med dåligare än våran dans i skolan.

Men nu ska jag dra och vänta på att klockan blir 9 hehe.


Ciao // P


rubrik

hejsan, nu sitter jag och linn i datasalen och kollar lite på datorn :P
vi ska försöka fixa bloggen lite men vi är ju nybörjare så vi kan inte så mkt så om det är nån som vet nått så skriv...
men men jag ska ha matte snart och sen ska vi på nån jä*la kulturamas gymnasie sen blir det nog dans men ja venne.  

helgen

Hajsan
jag sitter i min säng nu och läser bok, Simon och Sophie jag har nyss börjat läsa den. idag, mondag så var det först skola och sen åkte jag och lojsan till biblan i farsta vi hittade typ 6 böcker om vindkraftoch solceller, det som vi ska göra en uppsats i no:n, som jag inte har börjat med och den ska vara inlämnad på fredag :(
sen har jag oxå köpt den tredje boken, Ljudet av ditt hjärta det är fortsättningen av Twilight. Asså jag är värkligen kär i Twilight och resten av böckerna.

Fredag:
Jag åkte efter skolan hem till linn och där sov jag över till på lördag. vi ringde typ nån linje och där drev vi me killar haha. sen chillade vi och kollade på let´s dance och åt godis. så det var en lugn fredag.

Lördag
jag åkte sen hem och sen skulle familjen minus Anton gå på My fair lady och jag hade förväntat mej värsta sugiga musikalen men den var faktist helt ok. men den bästa var nog Henrik Dorsin som var med, han brukar typ vara med i parlamentet.

Söndag:
Jag vaknade typ vi halv elva och sen kollade jag på tre avsnitt på Veronica mars, som jag äälskar (undrar när 2:ra säsongen börjar). sen träffade jag frida och vi typ snackade och kollade på tv.

ciao // P

Monday

Nu sitter jag och ska börja med No:n man kommer aldrig igång jag blir tokig jag vill bara att allt ska vara över .
kom hem och tog en bulle sen så blev det tv. Ikväll går en jätte bra dokumentär på 4:an. Om siamesiska tvillingar och deras liv. Sen går första avsnittet av lipstickjungel ikväll :)  Försov mig 1 timme idag men det gjorde inget men jag var super snabb imorse och gjorde mig klar på 5 min ! slängde ner en yougurt i väskan och smink me.

have to start study

ciao // L


mys söndag

Idag vakna jag utav min grannes hund skällandes utan för fönstret. jag snoozade i en halvtimme. Sen blev det en varm kopp choklad och mysig filt framför tv. Jag titta på dem sista avsnitten av " the beauty and the geek". Det var jätte roligt haha gud va man skratta. Sen så kom pappa över vi snacka lite och han hjälpte mig med plugg. Har precis ätit och satte mig vid datan.

Min data eller (mammas data) min är trasig, låter jätte mycket den surrar hela tiden jag blir galen !
Idag äre söndag och man tänker helatiden på att de är måndag i morn ocha tt man ska till skolan så hela söndagen går ut att bara deppa ibland. Detta va en sån söndag ! Aja nu ska jag måla naglarna och lyssna på musik.   Ciao /L                                                        

Torsdag

Hejsan svejsan !

Idag hade vi gumpa och då körde vi nån kull/killerball och sen ska jag och linn på någon lektion göra vad vi vill liksom typ vara lärare för en lektion hehe. (kommer då inte at gå bra).
det var rätt segt idag, men efter vi slutade så åkte jag Louise och Emilotte till String och fikade ett tag sen hade jag och loisan sällis hem. och nu är jag fett trött jag har liksom inte vant mej än med skoltiderna men men.
Igår såg jag på en dokumentär om  anaroxi på 4:an med mamma medans vi drack te så jag somnade runt 1. nu ska jag kolla lite mera på datan och sen ska jag se om jag orkar göra frans manekyr på mej :). Gu va skönt att det är fredag imorgon jippi då blir det godis time.

Ciao // P

Första skoldagen

Hejsan nu är första skoldagen över och det gick helt okej. Det var ju profildag så så farligt var det inte, men jag åkte hem direkt efter skolan hade slutat och när jag kom hem så tog jag ett långt bad sköönt.
Men jag var så jävla trött så när jag la mej i sängen så somnade ja men vaknade sen efter en timme och märkte att jag hade glömt att borsta håret så jag gjorde det och så plattade jag håret sen. Det stör mej at tvi fortfarande inte har fått våra betyg från förra terminen men man kanske får fixa det på nått sätt. Nu ska jag vara på datan ett tag och sen ska ja kolla om de finns nått bra på tv:n :P


Ciao // P 

Sega dator

Haj alla asså de va jätte länge sen ja uppdaterade våran sida, sorry för det. Men de e inte mitt fel det har varit min datorladdare som har gått sönder men nu så har ja fixat en ny skärm till min gamla dator, så det är ju bra.
Iaf ja sitter nu framför datorn efter två timmars pulkaåkning med frida, johanna, roila och jag, det blev att vi delade på en pulka och fyra svarta sopsäckar. men det gick ändå efter det så gick vi alla ner till "drevan" och kolla lite på isen, de har aldrig haft en brygga där men nu när vi kom dit så var det en lång brygga ut till vattnet :D
Nu är det åter till allvaret, Jullovet är slut och det är skiit jobbit men man behöver ju bara gå i tre dagar men ändå...
Här kommer en återblick på mitt Jullov

Jag har gjort om mitt rum, köpt kläder på mellandagsrean,  varit me kompisar, köpt en väska, läst New Moon fast på svenska det var andra gången jag har läst den, det är andra boken på Twilght jag ska oxå köpa tredje boken snart. jag har gjort mera men jag orkar inte ta upp allt.
Jag kommer inte att kunna lägga in bilder för att min nuvarande sega dator. Men jag ska iaf kunna skriva ungefär varje dag förhoppningsvis.

Chao // P


RSS 2.0