Färgstarkt


Underbart Armband från Hm, en riktig färgstark sommar smycke, 249 kr

Packa väskan

Godmorgon
Nu sitter jag och slappar vid datan och dricker varm choklad. Måste börja packa snart men jag orkar inte. Aja sen så kommer Petra och vi åker tsm till båten. Det ska bli sjukt kul efter som jag aldrig åkt båt osv. Men hoppas jag inte blir sjösjuk! Hämtade nyss posten och jag har fått intagnings brev från 3 gymnasier för Dans men det stod typ längst ner på min lista jag tror inte jag ska söka någon sån jag menar jag vet vad jag vill gå och dans va bara en inpuls grej. Ska hoppa in i ducshen nu.   // L

Nu fick jag äntligen fram bilden på trunikan/shortan från Bikbok 299 kr

 

Hos mig

hello!!
nu är ja o linn hemma hos mej, vi har nyss ätit mat så ja e as mätt. Idag har ja köpt en rosa tunika från Gina som ja tänkte ha imorrn på båten men ja vet inte om ja ska behålla den ska ja ?
Aja idag så har ja o linn varit i farsta centrum o där träffade vi louise som vi fick sällis till Gina o där provade vi tre lite kläder. Sen gick vi till brorsans skola o hämtade honom där o nu så ska vi nog gå hyra film :D


Ciao // P

I´m back

Oj oj oj va länge sen jag skrev i bloggen. Min data har inte fungerat tack vare bredbandet! aja nu är jag tillbaka
det har hänt mycket men jag var på en shopping tur i stan med Jennifer och hitta en super snygg tunika/shorta på Bikbok för 299 kr. Vi tog en fika och träffa lite vänner. Igår var jag på fest med Natali och där hände det mycket !

Nu ska jag dra hem till Petra som jag inte har träffat på evigheter känns det som ! Vi ska nog ner i centrum, ja måste hitta nya jeans och skor. Och på fredag bär det iväg på kryssning ;) Har faktiskt inte varit på det nån gång så det ska blir super kul ! Jag, Petra och mamma ska åka med Birka till Åland nästan hela helgen. Vi kommer uppdatera er med många bilder och mycket snack om resan !

-Ciao / L
linn köpte denna söta klänningen

Hemma

hejsan,

nu sitter ja hära i min säng, äter melon o kollar på andra avenyn. ida på so:n så va de fett kul för de va som vanligt nu för tiden vikare, Tage o vi garvade som faan hehe.  De blev en hel del rita oxå, snart ska ja byta piercingstav.

Ikväll blir de tv tittande, silverstet o house, imorrn så blir de utvecklingssamtal o mamma ska komma till skolan, ja hoppas verkligen att han är snäll mot mej (blink blink).

 

Ciao // P

Freda

ajuste ja hittade ju min sladd till digitalkameran så nu har ja laddat upp bilder från fredagen :P

   de va natta som fyllde år

 Lite daance oxå såklart !!!

Ciao // P


Ny vecka

Nu ere måndag igen o skolan har väl gott helt okej, på torsda ska ja o linn hålla en idrotts lektion så ida har vi kollat lite på grejer man kan göra o ja tror att vi vet va vi ska göra nu. Sista timmen, svenskan på måndagar så har ja (vi) de skit kul precis som ida, ja skrattade till o me så att ja grät tårar, som tur hade ja inte smink på mej ida haha.
Igår söndag så tände ja mitt alla hjärtans dags ljus som ja fick av mamma, ja fick oxå en påse rött små godis av syrran :D <3. Nu sitter jag i min säng me datan i knät o lyssnar på bra musik såklart, egentligen behöver ja plugga no o so men ja orkar verkligen inte.

 
Ljuset kan skiffta i många olika färger
   
ja va nere i centrum me frida i lör o då provade ja de här gulliga läppstiftet :P, finfina mössor


freda o lör

Inte morgon, Nästan dag

Då var det lördamorron, igår var det ju fedagen den 13 o då började ju dagen me att ja tog de chill men sen när ja va påväg ut hittade jag inte mitt åkkort  så ja tog hissen upp o började leta som en galning men hittade de inte o sen ringde louise o sa att hon var påväg till mej för att hjälpa till o leta o säklart när hon kom hit så hittade jag den bakom sängen.

På kvällen var det tjejmidda hemma hos Natalie me några friends fån mej, linn o ellie fick hon bambuörhängen o en topp, de blev massa mat, stor tårta o dans. de va trevligt, ja o linn fick sjuss av mammi sen när ja kom hem så tog ja lite choklad från skafferiet till mitt rum o startade mamma mia sen när ja vaknade nu på morgonen så märkte jag att kag hade somnat me tv:n på o inte borstat tänderna, väldigt mysit haha.
Aja, Idag är det ju alla <3:ans dag o ja hjar ju ingen speciell att fira detta me så de blir familjen men nu så ska ja göra i ordning mej o städa mitt rum för farmor ska låna mitt rum för hon ska sova hära, egentligen bor hon ju i norrköping.
Fler bilder från fredan kmr när ja har hittat min sladd till kameran

Ha en mysig alla hjärtans da :P
Ciao // P                                        


lungt

Hajsan (A)

Nu e ja inne på msn o snackar lite, lyssnar på musik o ja ska göra i ordning naglarna snart för att jag satte på mej lösnaglarna i söndas o nu ida hade typ några gått bort så ja ska sätta på nya :P
Asså de lösnagkarna ja hade va jätte billiga, 50 spänn o i vanliga fall så kostar de typ 110 kr elr nått.

Nu ska ja bara ta det lungt, de va fett tråkit på dansen där vi bara öva o övade hela tiden på en o samma dans. Menmen iaf nu ska ja göra klart naglarna o snacka klart me frida som är sjuk, stackars henne <33
ja håller på att leta efter min sladd så ja kan ladda över lite bilder aja de kmr senare :)

Ciao // P

Håltimme

Nu sitter jag här alldeles ensam i skolan väntar på att vi ska sluta...

Hemma hos linn blev de data, mat o till efterrätt så blev de MYCKET glass o sen sjussade hennes mamma hem mej o så kom ja hem typ halv 11 o sen gjorde jag i ordning mej, kollade jag lite på tv o sen så lyssnade jag på musik till kl 1 o sen så insåg jag att klockan var lite mycket så ja tog av mej lurarna o somnade, jag hade lång tid på mej när ja vaknade i morse så ja kollade lite på tv o film :P nice

idag så ska jag hem o sen blir de kaanske så att jag kollar på no:n men de tror ja nog inte fast jag skulle behöva. O sen blir de såklart andra avenyn o så får vi se senare va som händer.


Ciao // P


Hemma hos linn

Hej dära

Nu är vi hemma hos linn o håller på att laga mat just nu, potatischips o snitslar :P gotti gotti
Idag har det varit skola o efter den så åkte vi o natta till stan o då köpte linn ett par dansskor, nike och så ett par jeans, svarta. O så ska ja äta här o sen skjussar hennes mamma mej hem :) skönt
Aja nu ska ja ner o hjälpa linn me maten o så ska vi äta framför tv:n

Good bajs // Petra o linn

Lördag

Tjenare

Då var helgen nästan slut dåra (ledsen), men mne iaf en dag kvar.
Igår va ja me johanna o frida först så gick vi ner till centrum o ja bytte min trasika väska mot en lika dan :P
sen såp gick vi o kolla lite bara men när man har pengar så hittar man nästan inget men när man inte har pengar så kmr man på hur mycket man måste o vill köpa :S jobbit läge.

Sen vart vi hemma hos mej o åt tårsta o snackade lite. Senare så började veronica mars så vi tittade på de. nu ligger nu o kollar på gamla bilder på datan, vi snackade om förändring i går så man måste ju kolla lite haha.
Idag så ska ja nog vara me linn så får vi se va som händer.

 

Ciao // P

Länge sen

Go morron
 
Som typ alla vet så har det varit nationella prov i svenska den här veckan och det gick helt okej, jag har oxå dansat, kollat på 8:ornas showcase, varit i stan, mm
Och igår så kom johanna upp till mej o vi snackade (som vanligt), spelade kort o kollade på film. sen när ja höll på att somna så sa hon att hon skulle gå, o sen kollade ja lite till på filmen.
aja idag (lördag) så ska ja vara me frida tror ja, om hon inte hart bestämmt me nån annan, men ja ska iaf gå ner till centrum för att byta min väska mot en loika dan för att den jag har nu e sönder :(
ja ska bli bättre på uppdatering nu.

Så häär liten kan en vindruva vara

den här har jag gjort alldeles själv

 vi var på Gina o kollade lite
linn köpte denna söta klänningen Jag gjorde den här "kjolen" oxå

Ciao // P

back in datasalen



Nu sitter vi och kollar på lite allt möljligt på datan.
Ska snart ha dans och senare idag ska jag lämna tbx ett par jeans på JC och hitta några nya. 
// L

Ny vecka

Hej

Nu är det en ny vecka och har varit så himla trött i sön och idag :S har typ inte fattat elr varit vaken på någon av lektionerna, men men.
Då är det väl en sammanfattning av helgen som gäller då

I lördags så var ja ju på bio o sen drog jag, emma, carro o johanna hem till johannas lägenhet o vi somna typ halv 4 elr nått, o sen på söndag så slappade vi o sen gick jag o johanna upp till mej o stekte pannkakor. sen på kvällen så gick jag och dansade :P fast denna gång på dansen så var det jätte tråkigt tyckte jag men vi hade ju "vikarie" så nästa gång så blir det samma gamla lärare.
O så är det måndag idag och vi slutade sent men sen åkte jag och louise hem o sen gick vi till centrum för att hon skulle köpa grejer till naglarna. så nu sitter jag framför datan o väntar på att något kulit ska hända.
Ajuste sen kom ja på att vi har nationella provet i svenska imorrn o ja kan typ inget fast jag vet ju att man inte kan "öva" till det men iaf. Jag kommer faan att typ sänka mej elr nått :S



    

Just nu sitter jag och äter lite glass (gotti gotti)

Ciao // P

help !

Nu kom jag precis ut från duschen och ska käka lite. Har handlat gott godis till i morn då det är NATIONELLA PROVET ! hjälp haha i svenska ! Gud jag kommer suga,seriöst. Och lite kille problem oxå hjälp allt e bara konstigt nu !
aja det hjälper väll med en marabou och sin bästa vän.

God choklad, sitt och sukta lite ;)
 xoxo / L


RSS 2.0