Skönt!

Jippi, nu är de bara tre dagar kvart tills lov.  Idag så hare varit en lång dag fast på mentorstiden så drog vi alla ut o satte oss på "tårtan" som ligger vi vattnet vi vår skola, så de va najs. Efter skolan så gick ja till min piercing studion o köpte en ny kula, bling blingit värre :P.
Nu sitter ja o lyssnar på musik o kollar lite på datan om de har hänt nått. Men mamma kmr snart att ta datan så ska bara skriva lite kort.



Ciao//P

Home

Sådära nu är jag hemma från dansen och den gick bra, idag slappade ja till typ tre asså egentligen kl två men man skulle ju ställa fram klockan. Idag blev de fika me roila, johanna o frida i centrum och jag köpte oxå ett läppglans från H&M, rosa. Snart så ska ja kolla på Mäklarna på ettan de e skit kul o sen ska ja såklart kolla på parlamentet och Van veeteren :P.

 

Helg

Hejsan, det är alltid lika sorgligt att det är Söndag altså att helgen snart är slut (snyft). Iaf, denna helg har varit väldigt seeg för egentlligen så skulle jag igår åkt till lande men de blev inte så för att de va och är ju typ as kallt och snö ute och då är de ju inte kul att vara ute.
Så iställe för att åka dit så va ja hemma o läste bok o åt godis, ja började på Linas kvällsbok 2 och läste ut den i morse sen gick ja o syrran ner till centrum o kollade lite men som vanligt på en lördag så var det inte lite folk så vi köpte tre kortlekar för vi tar sönder alla med terror haha. På kvällen så släckte vi alla lampor för d var ju earth hour och man vill ju bidra till miljön hehe.

idag ska ja höra me frida va i ska göra, ja tror att jag vill åka trill stan o kolla :P sen på kvällebn ska ja såklart dansa ja skulle behöva pluggqa men orkar verkligen inte.


Puss//P


yesyes!

Nu har jag precis hjälpt natali med sitt nya hår , som blev super fint.  VI har tagit en sväng till stan fasten Natali har kryckor den stackaren, men hon kämpar och e söt ändå :) Vi ska strax ut och åka moppe hur det nu går men vi försöker.
Hon ska sova hos mig ikväll och det blir väll mys kväll tror jag.
Puss / Klingsdal

Behåll våren

Nu sitter jag ensam hemma och suger på en läkerol. P blev nyss hemtad av sin käre far och vi har dansat gärnet hela kvällen och dagen :) P har lärt mig en ny dans som va så jävla rolig en Ragga dans. VI hitta oxå på en egen dans vi kommer köra me jämt haha.
Aja nu börjar man får vår känslor om inte Mister väder lurar oss och ger oss snö igen. Hoppas det soliga vädret håller i sig för man märker att alla blir mycket gladare då :)
Dags me lite vår kläder och solbrillor. I morn ska jag ha mys kväll med mamma för jag har inte sovit hemma på länge.

Puss / Linn
   

Onsdag

nemen tjenare allihopa!

Nu ska ja snart hoppa in i duschen o sen ska ja kolla på tv, idag har det som sagt var varit nationella prov i engelska och det gick väl helt okej för mej (man kan ju hoppas). Man slutade så tidigt att jag och linn åkte till globen och kollade runt i affärer. Men sen blev dt tillbaka till skolan, det är profildag så de va sång o dans. efter de så åkte jag hem och dansade ännu mera hehe.

Snart är påsken hära och då blir de mkt fjädrar o godis, som vanligt. Jag har inte bestämmt nått förutom att jag och linn kanske ska åka till london men ja har inte frågat min mamma än och de kostar ju massor av pengar men vi får väl se.



Puss/ Petra

Reklam

nu tänker jag rekomendera en aaas bra blogg :D

tuchmytralala.blogg.se det är någon patetisk jävel som har skrivit lite roliga inlägg :P

//Linn o Petra

weekend

Sådära nu har jag engelska snart men hinner me ett inlägg, I helgen så har dety varit natt gäster :) trevligt värre.
Fredagen blev me johanna, vi kollade på filmer tills halv 4 eller nått o den ena var Låt den rätte komma in och mina åsikter om den filmen var att den var fett psyko ja mådde verkligen inte bra efter den filmen :S.
På lördagen så blev det linn som sover över och det blev KRIG. På söndagen så blev det ligga i sängen ett jävla tag men sen så blev det att vi fick kliva upp o så drog vi ner till centrumen och jag solade o linn tittade på, resultatet blev rova i ansiktet och lite brun på resten av kroppen. Mormor klippte mitt hår och jag skulle göra slingor men hon hade inte tillräckligt me färg men jag blev nöjd me klippningen. Dans senare och sen sov ja över hos mormor.

Så det vlev en väldigt lyckad helg :D

Puss/ 'Petra  

Nytt inlägg

Åh va länge sen jag skrev! Min dator hemma funkar inte och de är jätte jóbbigt jag kan inte lägga in bilder eller något :( Men i helgen sov jag hos Petra och satt  uppe till halv 4 spela kort med hennes syster. haha vi spela terror som va ett blodigt spel om man säger så man ska fajtas om korten och vi rev varann så vi börja blöda lite :P vi är galna. Men i går va jag på 3D bio med pappa den va faktiskt cool gjord "resan till jordensmittpunkt"
IDag ska jag vara me Maja som var ett tag sen och fixa kläder för jag ska sova hos syrran i två dar.

Puss / Linn

de här örhängena har jag på mig idag från Hm 39 kr


Morgon


Tjenare!

Det var vääääldigt länge sen ja skrev i bloggen men de är bara för ja har inte haaft nån lust att skriva men ja ska nog börja nu igen. Nu är de torsda morgon o ja ska inte gå till skolan ida för ja känner mej typ krasslig, aja. Idag så ska ja nog gå ner i centrum för att handla nått gått bara o sen på eftermiddan så kmr frida över hit för att hon ska låna en bok av mej. Igår var en väldig fin dag men solen som sken i hela mej ja blir verkligen jätte glad när jag vet att våren är påväg. Bara inte snön kommer igen för då blir jag INTE glad. Igår blev de väldigt mycket dans på schemat, i skolan o sen aerobic efter skolan och sen samtidigt som ja såg på tv så gjorde jag i ordning naglarna, fransk manikyr :).

Puss / Petra





våren

Nu sitter jag 10 min före lektionen börjar vid en data. Har sovit hos min syrra i går och satt uppe halva natten så nu är jag ganska trött. Hade även dans i går som var den BÄSTA dansen jag har gjort i hela mitt liv typ.  I morse när man vakna lyste solen in på mig och det var varmt ute värsta vår känslan. Idag ska jag träffa pappa och skriva klart min låt.
Skriver i kväll
puss / L


photos

Nu sitter jag hemma hos Jennifer som jag inte träffat på ett tag. Vi har fikat i centrum och tagit det lungt. För några dagar sen var jag och gjorde maikyr. Det var jätte härligt och bra resultat. Jag funderar på att kanske börja lägga in videoinlägg men som sakt min dator verkar vara emot mig.  Hitta lite gammla bilder på mig och Jennifer :)

   


bloggen

Nu har jag precis kollat klart på den rätte för rosing på kanal 5s webbtv. Det är ganska dåligt men jag hade tråkigt.
Har också skrivit klart min låt som heter " Du måste förstå" som handlar om mitt liv.
Jag brukar inte lägg in så mkt egna tagna bilder för min data hackar och funkar inte ibland så, men det ändrar sig snart.

Tips , det är jätte kul att ni kommenterar man blir jätte glad om det skrivs något bra men om man ska skicka kränkande eller taskiga kommentarer strunta i det då. 
 
Tack till alla läsare ni får gärna tips om hur vi kan göra bloggen ännu bättre.

puss / Linn

Ny laptop

Nu ligger jag i sängen med vår nya laptop jag är skit glad. Den är inte ny till modellen asså vi fick den från min bror. Jag har fixat så den ser ny och fräsch. Är hemma idag för jag har ont i magen och huvudvärk. IDag ska jag och mamma handla lite grejer och sen i kväll ska jag träffa Syo i min skola. Imorn är det nationella i engelska men de säger att man inte kan plugga till det så.  Skriver mer i kväll.
Puss // Linn
Jag älskar Body shops cocoskrämer de doftar jätte gott och är jätte bra, tips !


Nya köp

sholahoppsan

Nu är jag både mätt och belåten :) Idag så vare skola först, ida så är det den näst senaste dagen, kvart över 4 så när man kmr hem så är man rätt trött och idag var inget undantag. Efter hemfärden så mötte jag min syrra i centrum o så köpte vi high school musical på dvd och samtidigt så såg jag att det var REA på den 4:e boken av Stephenie myer, Så länge vi båda andas. :D
Fatta va glad jag blev så jag lånade pengar av mamma så jag kunde köpa den.
Asså jag är verkligen inte bra med att hålla i pengar, de är verkligen borta typ efter en elr två veckor (inte bra). När jag var mindre så ägde jag på att spara men nu så suger jag på de :S så nu äre typ halva månaden kvar o ja e typ pank!!

  

 



Hälsningar petra <3

nytt inlägg

hakko

Ny vecka

Nu dricker jag Ramlösa mango som är jätte god och så lyssnar jag på Lady gaga. Trött efter helgen så klart då jag va på bio och med vänner. Såg bedtimestories som va helt ok. Idag så ska jag fixa klart min låt till musiken och titta på massor av tv haha. Några vänner till mig ringde Tele fiket som är en dateing linje med massa pervos och ´vi satt i ett grupp rum ringde och hitta på massa grejer jag har inte skrattat så mycket på länge , det behövde jag :)
skriver mer ikväll puss / Linn


En söt topp från Lindex 149 kr (måste köpas)

söndag

just nu så kollar ja på beck o de e såklart jättespännande o läskigt. I helgen så har Frida sovit hos mej,vi har gått i centrum, varit på bio o haft almännt as skönt. VI va o såg twilight igen och den var lika bra som förra gången, ja längtar verkligen till att andra filmen, new moon kmr på bio o att fyran (boken) går att köpa (på svenska då).
Och idag så har de varit värsta soft dagen då jag bara har slappat o läst bok.

Jag har varit både onyttig o nyttig den här helgen, ja har gjort smothie, köpt natur godis iställe för vanligt :D

Mitt recept på Smothie

Banan, frysta hallon, en matsked linfrön om dagen håller doktorn borta från magen, vanilj youghurt eller vilken som man gillar mest och sen kan man om man vill spettsa det med "festis" :D   MUMS



Ciao // P


skön kväll hemma

Nu sitter jag o frida i min säng o kollar på let´s dance men vi tycker inte att de e så kul men vi kollar ändå haha, fast vi kollar ju inte varje vecka precis :S. men vi har varit o köpt godis så vi klarar oss ikväll, frida ska sova här men de blir nog inte mkt sova hehe.

Aja men nu ska ja vara social, hörs sen



Ciao // P

Torsdag

Thosan

Nu känner jag av tröttheten från idag, ja har åkt skridskor som var kul eftersomde de va länge se
så pkte ja o linn hem till mej. Här hemma så lyssnade vi på musit o gick en sväng till centrum men ja hitte inget.
ja e verkligen as trött o ja måste MÅSTE plugga till so provet i morgon...

Aja men här kmr mer bilder från idag:

   

1:a ja o jennifer på isen
2:a maja, ellie o skridsko
3:e anette o ellie försöker stå på ett par skridskor

/ Petra


Skridskor på Zinken

IDag var det full rulle på Zinken då vi va ett tjejgäng som åkte. JAG har inte åkt på 2 år och mina skridskor va 2 storlekar för små men jag stogut för det va super kul " Efter varm choklad och mycke åk drog vi hem till Petra där vi chilla vid datan och lyssna på hög,hög musik. Sen gick vi ner i centurm och jag hitta ett linne på gina tricot och såg en jätte gulligt topp på cubus men köpte inte. Sen drog jag hemmåt för måste plugga till so provet i morn , kan inte mycket nu !

Lite bilder från Zinken
  

Två toppar
           cubus 179kr                  gina tricot 99kr

Onsdag

Shenare

Nu kollar jag på lie to me på 4:an, de e fett coolt att man kan kolla när man jluger o grejs.
Idag har de varit en helt okej dag, de braiga va att vår spanska lärare va sjuk så vi gjorde tup nada :). Efter skolan så rushade ja till dansen o när ja kom hem så va ja fett svettig så de blev ett riktigt pass fast de va roligt. efter serien ska ja göra iordning min "matsäck" som jag ska ha till i morgon då vi, många tjejer i klassen, ska åka skridskor. Det är min första gång på typ två år elr nått.

Men ja ska klappa ihop laptopen nu o återgå till tv:n



// Petra


Plattång tips

Idag har varit en ganska kul dag nu sitter jag här och ska aktivera mitt nya SIM kort som jag fixat för mitt andra e paj och sen ska jag platta håret :) I morn ska jag och tjejerna i klassen dra till Zinken och åka skridskor , herre gud va länge sen jag har bara sånna hokey-skridskor så ingen ballerina här inte. Ska ha med mig egen pasta sallad me kyckling och varm choklad , mys !


Här är några tips om hur man plattar håret utan att skada det samt några snygga plattänger i tjejiga färger.


*Hitta en plattång som passar ditt hår, exempelvis om du har tjockt, långt hår bör du använda en plattång med breda plattor, har du kortare hår eller gillar att styla så ska du välja en med smalare plattor.


*Du bör alltid använda en värmeskyddande produkt i håret, speciellt om du har typiskt skandinaviskt hår.


*Innan du använder plattången, se till att ditt hår är rent från hårspray, hårgelé och att det är torrt. Torrt hår är är starkare än blött hår.



*Om du kan justera värmen på din plattång, börja med lite lägre värme och öka vid behov. Detta ger mindre slitage på ditt hår. Tänk dock på att inte ha alltför lågt då du måste utsätta håret för värmen under en längre tid i så fall. Testa dig fram vad som funkar bäst för dig.

*Försök inte att använda plattången får hela håret samtidigt. Ta en sektion i taget, du får både bättre resultat och det går snabbare.

  OBH Nordivca 389 kr
 Ghd 1999 Kr (dyr men super bra)
Vidal Sassoon Nano  399 kr




Taget från www.eleven.se

Ciao / Linn

About us´

Tidsfördrift

Var kommer du ifrån?
P: Stockholm
L: stockholm

Heter?
P: Petra
L: Linn

Hur gammal är du?
P: 15
L: 15
När fyller du år?
P:24 oktober
L: 28 oktober

Tycker du om någon just nu? 
P: famely, vännerna o ingen annan
L: förutom de petra sa så det kan jag inte påstå

Jag samlar på?
P: Nada tror ja
L: Kläder, de gör väll alla :P

Gröna eller röda äpplen?
P: båda färgat
L: Gröna !

Vem ringer du när du är arg/ledsen?
P: ja ringer ingen, klarar mej själv
L: Min syster

Vilken tid gick du upp idag?
P: 20 över 7
L: 7,25
Har du sovit i din egna säng inatt?
P:Japp, som ja nästan alltid gör
L: Nej (hemligt)

Har du sovit ensam igår natt?
P: Ja, :(
L: Ja

Har du strumpor på dig nu?
P: jaa inte barfota'

L: absolut alltid !

Hur svarar du i telefon?
P: Hallo dära, oftast iaf
L: Ah, hej det är linn, oftast

Vad ska du göra ikväll?
P: Dansa först o sen söva
L: chilla kanske plugga

Vad ska du göra imorgon?
P: då är de torsda o ja ska åka skridskor ja me
L. Åka skridskor me tjejerna

Var vill du bo när du blir stor?
P: I ditt bajshål
L:  Australien, Kina eller New York

Vad vill du bli när du blir stor?
P: vet ej
L: Reseledare

Är det okej att gråta?

P: såklart, de e bra att få ut de
L:  absolut!
När grät du senast?
P: Vet inte
L: några dar sen

Vilken årstid tycker du bäst om?
P: våren o sommar
L:Våren
Laddar du ner musik och filmer från internet?
P: asså ja e inte så hightech så ja vet inte hur man gör
L: nej förut men inte nu

Skulle du göra om du vann en miljon?
P: Shoppa kläder, godis, spara nått för pengarna såklart!
L: RESA

Bär du glasögon eller linser?
P: Nej det gör ja ikke
L: Inget , har dunder syn

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder?
P: nej de tycker ja inte, ja har typ inte de heller för ja e fett pank
L: Nej ha det du tycker e snyggt och bekvämt

Har du piercing?
P: japp, i över läppen
L: nej, de har ja inte

Öronen?
P: jajamensan!
L: mm, 5 st

Har du tatuering?
P: nepp
L: nej men om några år

Vill du gifta dig? 
P: aa de tror ja, om ja hittar nån
L: asså kanske men de spelar ingen roll

Vill du ha barn?
P: jaa de skulle ja nog vilja
L: självklart !

Solar du ofta?
P: när jae på semester så gör ja de! men i solarium så har ja gjort de en gång men de blir nog fler:P
L: haha nej bara sommar och utomlands

Är du bra på att laga mat?
P: Det är jag som är Mäster kocken (visste ni inte de)
L: Nej bara änkel mat , är inte så intresserad

Gillar du att dansa?
P: såklart, ja o linn är faktist grymma, jag ÄLSKAR att dansa
L: WE LOVE IT

Hur vig är du?
P: aa, rättså
L: haha nej

Vilken är din favoritglass?
P: Magnus strawberry
L: Hmm gillar mjuklglass

Tror du på ett liv efter döden?
P: vet inte men ja tror att man inte bara ligger i graven...
L: Ja de gör jag nog
Bor dina föräldrar tillsammans?
P: japp
L: nej

Är du morgon eller kvällsmänniska?
P: asså ja e morgon människa :( ja önskade att ja skulle kunna vara kvälls människa
L: kvällsmänniska verkligen

Vilken ögonfärg har du?
P: Grön blåa
L: Jag också :)

Vilka hårfärger har du haft?
P: blond o brunett men är naturligt blond
L:  Har aldrig färgat hela håret bara blonda slingor har cendre´

Är du beroende av något?
P: massor säker
L: kanske godis :P

Röker du?
P: nope
L: fest

Senaste låten du hörde?
P: mabel´s bön
L: Nothing else i can say

Bukar du bädda sängen?
P: jaa, men inte idag faktiskt
L: haha nej e slarvig

Har du kysst någon under den senaste veckan?
P: nee
L: nej

Vad var det senaste du sa?
P: nu är det slut
L: tack

Vem kramade du senast?
P: Linn

L: Mamma

Saknar du någon nu?
P: kanske
L: inerst inne pappa

Måndag


Igår så tog ja en sväng om i farsta centrum o då blev de tre linnen o en bh :D.



Jag skulle bara köpa bh men då såg jag att dyp alla affärer hade fått in badkläder o ja tycker att bikini modet är väldigt gullit nu, blommit ska de vara :D.

De här är mina favvisar:
  
Fast jag ska köpa, om jag hittar, en me short o i jeans tyg :P
Puss /Petra

Båtmodet

Ville bara säga att båtmodet är tillbaka inte så mycket just nu men till sommarn. Båtmode har det varit nästan varje sommar i några år och det funkar alltid. Blå/vit randig topp med beige under del. De här klädernakommer ifrån Lindex där jag själv vanligtvis aldrig handlar men jag tyckte de här plaggen va riktigt snygga!
Topp 149 kr
Chinos 199 kr
/Linn


Egen hemmakväll

Nu sitter jag vid datan i varm filt och lyssnar på Erik Hassle- Hurtful , ett tips jag fick av Petra , jätte bra låt ! Första skol dagen idag och jag är seg nu och mamma jobbar till 22,00 så jag har lite FF hehe ska väll kolla på tv, laga past samt se på tv :) Måste ha med lås til skåpet i morn för de har bytt till hänglås i stället för nyckel / irreterande :S aja efter skolan svängde jag förbir skanstull/ ICA och köpte en festis och ostmacka :) lite nyttig och mycket hungrig. Skriver igen i kväll
puss / L
 

söndags kväll

Nu deppar jag som Petra att lovet är över. Usch ! aja nu sitter jag med gitarren i handen och försöker hitta på en låt till musiken ! men idag har jag varit i min syrras nya lägenhet. den va jätte fin och stor , öppen. Hon flytta inte så långt utan till större. Sen kom henne vänner och vi titta på massa foton, super kul :) åt god mat som syrran laga och storhandla.
Kul att det är några som läser bloggen :):)):) kommentera gärna inlägg det är jätte kul !


Här är en tröja från Gina tricot och örhängen från Hm som jag köpte innan kryssningen. Tröjan i svart, snygg med läggings under. Örhägena är våriga/sommriga och va snygga till.
                                                 
           Gina tricot 199 kr                                                                                                          H&m 29 kr

Kväll

Så nu har jag dansat klart, de va fett kulit. Det tråkiga är att min lärare inte vet va låten heter som vi dansar till, de blir ju lättare o öva om man vet de liksom.
Just nu vätar ja på att duschen ska bli ledig o sen kl 9 så ska ja se på Beck me my family :P Trevligt trevligt


// P

Dumble

Hej igen!!

Ja kom på en grej som häde på båten, vi va högst upp på båten o så skulle linn fota mej o så stog ja me en dumble klubba i handen som ja sög på o då kom tre GUBBAR o en tant fram för de skulle ut o röka o då sa ena guben.

- Nemen ska ni ta bilder till bilddagboken.
Jag ba skratta o sa
- mm de ska vi, på skoj
Sen sa den andra gubben
- vill du ha en annan klubba att suga på...
Ja blev värsta överraskad o de bara skrattade o gick ut.
Snacka om pinsamt för ja träffade honom säker tre gånger efter de, jobbit.

 // Petra


Sista dagen på lovet

Tjoo

Nu är ja riktigt utvilad, ja va helt slut efter kryssningen. Fredagen började med att jag gjorde nej i ordning o sen drog ja hem till linn o där så hjälpte ja henne o packa lite o sen åkte vi till slussen o klev på båten.

Vi började me att checka in hytten o den såg helt ok ut, på kvällen så blev vi hungriga så vi gick först till buffén men de nekade oss ( de fanns inga plaser kvar) så vi tog en annan resturang i stället så när ja gick därifrån så va ja jätte mätt.
Ja spelade bort lite pengar på maskiner, köpte godis i taxfreen, o sen vi tolv så åkte vi upp på 10:an o gick på "disco" de va skit bra låtar i början så ja o linn gick upp på dansgolvet o dancade :P. De va askul att se 30-70 åringar dansa haha, men sen gick vi ner till hytten o slappade.

På morgonen så var vi tvugna att vakna typ vi halv 9 för att vi skulle hinna till frukost buffén, ja va så mätt att ja inte behövde äta nån lunch :D. Vi va så trötta så de blev bara att ta de lungt på hemresan. På kvällen så blev de att hela familjen kollade på melodifestivalen o den bästa låten tyckte ja va Moving on me Sara dawn finer, den var lugn men ändå med power haha. Men nu är de skit sorgligt att lovet är över, aja ja får nöja mej me att dansen börjar då jag ska redan dansa idag :D.
       
Ser lite drogad ut
   

Ciao // P
 

RSS 2.0