länge sen

- Hola´

Det va super länge sen jag skrev i bloggen,  har haft mycket att tänka på och göra men idag har jag chillat och handlat lite me mamma lämnat tillbaka en julklapp och åkt massa bil, Måste börja kolla på gymnasium nu asså !
har typ inte kollat nånting ! men nu är jag trött har precis tittat på national treasure 2 :)

Ciao / L

Juldagen

Julafon är nu över...
Men de e rätt bra ändå för den var grym. Jag är jätte nöjd med mina paket och reaktionerna från de som fick mina paket :)

först var vi hos mormor och där va hennes gubbe (inte min morfar) vi började me julmaten och där efter så fick vi barn vänta för de vuxna är så sega på att äta upp maten. Men sen så började vi att ge ut våra paket och tillslut så va alla paket öppnade. Jag tror att jag fick allt jag önskade mej och lite till. Idag så ska jag träffa linn och byta lite julklappar som vi inte redan har gjort. Sen ska jag leka med mina julklappar Jippi.
 
       


Julklappar

Tjobba

Julafton är det nu och jag blev väckt med en puss på kinden och ett GOD JUL av mina kära broder. Sen väckte han melina så gick vi alla ut i vardags rummet där under granen låg tre paket till mej o två till melina o också två till anton.
Jag fick filmen Förtrollad som jag aldrig har sett, presentkort med 500 spänn och en kalender på massa snygga killar :D.
Nu väntas ännu mera paket och ännu mera mat hih (tjock o fet ska man bli).



Min fina gran





Återkommer ikväll

Ciao // P





 


Julafton

hallo dära!!

Nu är alla paket inslagna och jag är jävligt trött men jag ska nog kolla på en film o sen göra mej i ordning för sovdags.
idag var det rätt mkt kunder på mormors salong men när jag hade tid så gjorde jag två inbakade flädor som slutade i mitten. Jag gick en sista sväng i Centrum o köpte en present till mormor och en annan till syrran.
Till middag åt vi gröt som mamma hade gjort, den var god fast jag satte ändå på extra socker (det är alltid gott).
Johanna kom upp hit så nu har vi spelat data spel, chillat, kollat på Anton´s julklapp (fiskar) som jag och Melina köpte idag :D hoppas att han blir glad och senare färgade jag också jag Melinas hår och det blev snyggt.
Nu ska vi se om tomten dyker upp imorrn, jag ska först ta det lungt hemma o sen drar familjen till mormor och därefter hem igen. Så öppnar vi resten av julklapparna hemma. Jag har pyntat min gran som jag har i mitt rum.

Här har vi den nya Harry Potter






så här såg håret ut

Men nu ska ja dra mej, ha en underbar julafton !!!!

Ciao // P


LANDET

hejsaan!

Jag har varit på landet från lör till sön. Det var jävligt kallt dära kan jag säga men pappa som är en fixare, ordnade så att det blev eld i brasan så tillslut blev det riktigt varmt :D.
Innan vi kom till landet så åkte jag och syrran till Tuna park och samtidit var mamma, pappa och Anton och storhandlade. Jag köpte lite julklappar och ett par skor till lilla mej hihi. När jag vaknade idag så var det rätt så fint väder, solen lös så jag fick värsta kicken att jag skulle fota lite fina grejer me min mobilkamera hehe. Innan vi åkte bilen hem så sågade jag en liten gran från våran tomt som jag tänkte ha i mitt lilla rum.
Jag kommer att ha två häcktiska dagar innan julafton.
 

En jätte söt svart kjol från bikbok ( fast den köpte jag inte för att ja ville ha lite pengar kvar till alla andra julklapparna)










MÅNDAG
- jobba hos mormor
- träffa linn för att byta julklappar
- köpa mera julklappa (för jag är inte klar än)
- färga mormors hår
 
TISDAG
- jobba hos mormor
-  kanske träffa frida
- köpa resten av julklapparna ( om jag har ngr kvar)

Ciao // P

Julshow

hallo!

Jag sitter här i min säng med laptopen i knät. Igår var den sista julshowen ever, skiittråkit menmen :/.
Efter julshowen så pussade och önskade jag alla mina friends GOD JUL sen åkte jag hem me hela familjen. När jag kom hem så var ja as trött men ja o syrran hade tjej snack men när Melina snackade så somnade jag med kläder och smink och allt haha. sen vaknade jag vi kl 9 (på morgonen) och tvättade av mej sminket och borstade tänderna, fett skönt. Idag blir det bara chill för min del jag orkar nog inte göra nått speciellt förutom att fira att jag har fått facking JUL LOV !!! JIPPI. jag har förästen lovat Melina att jag och hon ska göra nått. men vi får väl se vad ja orkar göra :D
Hoppas att jag kan fixa ngr bilder från julshowen...
 Vill ha SNÖÖ annars så blir det ju inte ett riktit jul lov :/



Ciao // P

Rep / bakning


                                                                       
Hej
Idag har varit en chill/jobbig dag. Vi va och öva i filadelfiakyrkan på julshowen och hade 4 timmars rast så jag och petra drog hem till henne spela tv spel :P haha och åt massa pasta !
Sen öva vi lite till när vi kom tbx. Jag glömde mina ljusrosa hotpants vid scenen typ , hoppas verkligen inte har tagit dem för jag MÅSTE ha dem !! jaja. Ska snart se Greys anatomy sen baka :)

Ciao // L


Sista dagen i skolan

Nu kommer jag iaf inte att behöva min skåpnyckel förrens nästa år. JIPPI

Har övat lite på julshowen idag, det braiga va att vi slutade kl 1 så efter repet så åkte jag och L till stan och kollade lite i affärer. sen drog ja o Linn hem till henne och när vi kom dit så chillade vi dära o lyssnade på musik o spelade lite spela på datan. Till mat så åt vi Rød pølse me makaroner. Det var första gången ja smakade det men de var inte lika god som riktig varm korv hehe. Jag noppade Linn´s ögonbryn oxå o hon blev ju nöjd så det var ju bra. Nu ska jag packa min saker som jag ska ha med mej till Filadelfia kyrkan i morrn.

Ciao // P


Shopping

Hej hopp
Nu sitter vi i data salen och chillar. Som alltid ;)
Ska snart ha rep en timme sen slutar vi så då drar vi nog på stan. Måste köpa en ny tröja jag är så trött på mina kläder de känns som man har samma hela tiden ibland. Måste ha nått till nyår också !

Ciao // L


Rep måndag

Hejsan !

Nu sitter jag i min säng och kollar på Dirty Dancing med min mamma och syrra.
Idag har jag dansat med 4:rorna  på morgonen o sen har ja slappat (egentligen skulle man städa) senare så gick ja, natta och linn sp bytte vi om till fame kläder. Sen repade vi 9:orna. Efter det så åkte jag hem och när ja kom hem så var jag alldeles tröött så jag somnade haha. Sen vaknade jag och nu har jag gjort i ordning mej för sängen. Ska snart somna det är ju en dag imorrn...

fame kläder Mina fame kläder...

Ciao // P 

tredje advent

Hej

Idag är det trejde advent. Vi är hemma hos petra och myser. Har tittat på film och varit nere i centrum. Jag köpte en ny topp som inte är snygg men måste ha den på julshowen, suck. Sen svulla vi lite på BK (burger king). Personalen hade tomteluvor på sig och såg ut som dem verkligen fick lida. Hemma åt vi tacos, jag åt två och petra en. A ja tillbaka till trejde advent. Man har inte fått någon riktig julkänsla än, ja menar det är julafton om typ 1 ½ vecka det borde va snö snö snö.
I kväll ska jag typ baka tror jag alf, fast är ganska trött. Ska börja dra mig hemmåt om en halv timme. Börjar tidigt i morn och slutar kvart i sex, suck !


Ciao // L 

Första inlägget

                                     

Hello !

Nu har vi äntligen startat en blogg, man måste ju hänga me i trenden tänkte vi.
Vi kommer skriva om vad vi gör tillammans och på vår egen fritid, Hoppas nån kommer läsa bloggen och tycka om den. Vi kommer försöka skriva så ofta och mycket vi kan.
Enjoy...

Ciao // l&p

RSS 2.0