Sista dagen på lovet

Tjoo

Nu är ja riktigt utvilad, ja va helt slut efter kryssningen. Fredagen började med att jag gjorde nej i ordning o sen drog ja hem till linn o där så hjälpte ja henne o packa lite o sen åkte vi till slussen o klev på båten.

Vi började me att checka in hytten o den såg helt ok ut, på kvällen så blev vi hungriga så vi gick först till buffén men de nekade oss ( de fanns inga plaser kvar) så vi tog en annan resturang i stället så när ja gick därifrån så va ja jätte mätt.
Ja spelade bort lite pengar på maskiner, köpte godis i taxfreen, o sen vi tolv så åkte vi upp på 10:an o gick på "disco" de va skit bra låtar i början så ja o linn gick upp på dansgolvet o dancade :P. De va askul att se 30-70 åringar dansa haha, men sen gick vi ner till hytten o slappade.

På morgonen så var vi tvugna att vakna typ vi halv 9 för att vi skulle hinna till frukost buffén, ja va så mätt att ja inte behövde äta nån lunch :D. Vi va så trötta så de blev bara att ta de lungt på hemresan. På kvällen så blev de att hela familjen kollade på melodifestivalen o den bästa låten tyckte ja va Moving on me Sara dawn finer, den var lugn men ändå med power haha. Men nu är de skit sorgligt att lovet är över, aja ja får nöja mej me att dansen börjar då jag ska redan dansa idag :D.
       
Ser lite drogad ut
   

Ciao // P
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0